Merktherapie

Voor persoonlijke merken en creatievelingen

Je wilt gezien worden. Een sterk persoonlijk merk neerzetten dat de buitenwereld zal laten zien wie jij echt bent, wat jij kunt en waar jij voor staat. Het lukt je alleen nog niet dit te realiseren. Je weet dat je meer te bieden hebt dan hetgeen tot nu toe wordt gezien. Merktherapie is een effectieve manier om te achterhalen wat in de weg staat van gezien worden.

Wanneer is het iets voor mij?

Als zelfstandige professional wil je jouw personal brand kracht bijbrengen of je zit niet lekker in je vel en weet niet of je bij jouw huidige werkgever past. Je bent aan het overwegen om van baan te wisselen of wilt binnen het bedrijf verder ontwikkelen, maar je wordt niet gezien en al snel overgeslagen. Een 1 op 1 sessie kan helpen hier grip op te krijgen.

Je leert jezelf beter kennen tijdens deze sessies en verwerkt jouw persoonlijkheid in jouw eigen persoonlijk merk. Tijdens de sessies ontdek je de aspecten van jezelf die jou uniek maken en versterkt zullen moeten worden om een grotere rol van relevantie te spelen. Laat jezelf zien.

Niet zeker hoe merktherapie kan helpen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.