Hey, ik ben Quincy Mahangi.

Van huis uit ben ik merkstrateeg. Ruim 10 jaar architect van merkstrategie en communicatie  voor merken groot en klein. Altijd met één hoofddoel, de creatie van een waardevol merk dat aansluit op de persoon of personen achter het merk. Veelal vanuit mijn eigen branding bureau, BQ Branding, gevestigd in Delft. Naast merkstrateeg ben ik ook vader, broer, zoon, man, spreker, ambassadeur van waardevolle merken en merktherapeut. 

Met de Merktherapeut bied ik een dienst die anderen helpt bij de ontwikkeling van hun eigen merk en het overbrengen naar hun doelgroep of team. De focus ligt op key moments binnen de ontwikkeling van een merk. Niet vertaald krijgen wat er in jouw hoofd zit, creatie van draagvlak en begrip bij het team voor jouw visie of jouw meerwaarde duidelijk maken aan jouw doelgroep. Een klankbord is altijd goed.

Mijn missie als merktherapeut is anderen te helpen bij het ontdekken van hun eigen merk en bij te staan bij de verdere ontwikkeling daarvan. Op zowel persoonlijk, als zakelijk vlak. Het uitgangspunt is altijd het ontdekken van de ware identiteit en het te vertellen verhaal achter het merk.    

Niet zeker hoe merktherapie kan helpen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.